Afslank / cellulite massage

Afslank / Cellulite massage

Afslank / cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen, gifstoffen en opgehoopt vocht. Met deze massage val je niet in kilo’s af, maar je verliest gegarandeerd centimeters in omvang. Afslank / cellulite massage is een techniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen.

90% van alle vrouwen heeft last van cellulite of wil afslanken. Celllulite wordt vooral veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Vet wordt opgeslagen en waardoor vocht en afvalstoffen minder goed kunnen worden afgevoerd. De doorbloeding in het bindweefsel stagneert en de vetcellen in de huid nemen toe. Het bindweefsel verhardt en trekt de huid omlaag waardoor de “kussentjes”ontstaan.

Afslank / cellulite massage is dus een goed alternatief voor liposuctie. Door de stevige, diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, de doorbloeding zal verbeteren en een positieve bijwerking is dat je je energieker voelt.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?

Deze massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen is gebleken dat u 1 tot 2 kledingmaten in omvang af kunt nemen zonder gewichtsvermindering! Geadviseerd wordt 2 behandelingen per week gedurende 5 weken voor het beste resultaat. Nadat de kuur van 10 behandelingen zijn volbracht evalueren we of het gewenste resultaat is behaald. Na de kuur is het raadzaam om 1x per kwartaal terug te komen voor een “onderhoud” behandeling.

Alvorens een afspraak te maken voor de afslank / cellulite massage zal er een (gratis) intake gesprek plaats vinden. Hierin zullen een aantal vragen aan u gesteld worden over uw gezondheid, zal u op diverse plaatsten opgemeten worden en wordt uw huid geanalyseerd. Mocht er sprake zijn van een contra indicatie dan kan er besloten worden dat er geen afslankmassage gegeven kan worden.

Tijdens de massagekuur is het niet noodzakelijk een dieet te volgen, wel is het raadzaam om minimaal 1.5 liter water per dag te drinken. Elke dag een half uur bewegen, een verantwoord eetpatroon en voldoende drinken zal het resultaat van slanker en strakker worden uiteraard wel  versnellen. De afslank / cellulite massage is een goede stimulans om je gezondheid te verbeteren en probleemgebieden aan te pakken. Daarbij zit je na een aantal behandelingen beter in je vel en dat is te zien en te voelen!!

Na afloop van de massage is er een optie om het gemasseerde gedeelte in een pakking te laten wikkelen om zo de algen nog beter zijn werking te laten doen en krijgt u de kans om nog even te genieten van een heerlijke ontspannende deel massage.

De afslankmassagekuur van 10 behandelingen bedraagt € 455,–per zone.
Inclusief pakking € 525,– per zone.
Betaling van de afslankmassagekuur dient vooraf aan de 1ste behandeling voldaan te worden.
Reserveer nu een afspraak

Reacties zijn uitgeschakeld.