Algenpakking

Algenpakking; goed voor lichaam én geest

Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestandsdelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. De vitaminen, mineralen zoals jodium, ijzer koper, chroom en kobalt en de sporenelementen zijn voor het menselijk lichaam erg belangrijk omdat ze zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen, een hydraterende werking en zijn ook nog eens zeer effectief voor de bloedsomloop.
Algen hebben een sterk ontgiftende werking waardoor ze het weefsel sneller kunnen zuiveren van gif en afvalstoffen. Het lichaam ziet er na een kuur fitter en stralender uit. Het verstevigt het weefsel, en heeft een positieve werking zoals bij aandoeningen als reuma, artrose, psoriasis, eczeem en aandoeningen aan de luchtwegen en het is een goede ondersteuning bij afslanken. Naast de gunstige werking op het lichaam, hebben de behandelingen met algen een heerlijk ontspannen en weldadig effect. Voel je je moe, ziek of gestrest? Dan kan een algenpakking zeker uitkomst  brengen!

algenpakking

“Het groene goud uit de zee”

Hoe gaat een algenpakking?

Bij een algenpakking wordt de rug gescrubd en vervolgens bedekt met een warme pasta gemaakt van algen. Door de warmte zetten je poriën zich open, waardoor de algen goed kunnen inwerken. Tijdens het inwerken van de rug worden de benen gescrubd, gemasseerd en vervolgens ook in de warme algenpakking gezet. We sluiten de behandeling af met een heerlijke massage van de rug waarna je als herboren de kamer verlaat!

Wat doet het?
Een algenpakking werkt in de eerste plaats afslankend en ontgiftende maar kan ook zeker een ontspannende werking hebben.

Ben je van plan om af te slanken, dan kan een algenpakking je alvast op weg helpen. De pakking zet je stofwisseling en bloedcirculatie immers aan het werk en activeert de afvoer van afvalstoffen en de afbraak van onderhuids vet. Bovendien bevorderen de algen de lymfedrainage, waardoor ze cellulite helpen te bestrijden. Ideaal dus om je huid diep te reinigen en te verstevigen.
Reserveer nu een afspraak

Reacties zijn uitgeschakeld.