Ceylon Treatment

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie, kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden. In de talloze grottempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen bestaan.

Een van deze rituelen is de Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met verwarmende Shea Butter, die de huid voedt, zacht en soepel maakt. Doordat de Shea Butter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken. Ontdek deze verborgen eeuwenoude Treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon……..

Ervaar een Ceylon Treatment

Laat uzelf meevoeren naar het oude Ceylon met onze traditionele Ceylon Treatment. Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor uw huid. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt u ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens wordt uw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Het enige dat overblijft is een zijdezachte huid!

 

De 60 minuten Ceylon Treatment bestaat uit:

– Ontspannend Hilana ritueel
– Reiniging van de rug
– Reiniging achterzijde benen
– Massage van de rug
– Massage achterzijde benen
– Ceylon scrub armen, rug en benen
– Huidverzorging armen, rug en benen

De 90 minuten Ceylon Treatment bestaat uit:

– Ontspannend Hilana ritueel
– Reiniging van de rug
– Reiniging achterzijde benen
– Reiniging van de armen
– Massage van de rug
– Massage achterzijde benen
– Massage van de armen
– Ceylon scrub armen, rug en benen
– Huidverzorging armen, rug en benen

Ontdek de Trements Lijn Ceylon 

De producten van Ceylon zijn gebaseerd op oude wellnessrituelen van die streek. De tempelgrotten van Ceylon ruiken naar kruiden, bloemen en wierrook. Deze wierrook wordt al tijden lang gebrand en is onderdeel van de levenswijze op Ceylon. In de diepere en verborgen grotten vind je de geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli. Deze geuren heeft Treatments gecombineerd met jasmijn en fruitbloesem. Laat u meenemen dit authentieke land en geniet!

Reserveer nu een afspraak

Reacties zijn uitgeschakeld.