Huisregels WellnessPraktijk Ixchel

Om de massage zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteer ik een aantal huisregels.

Als u een afspraak voor een massage met mij maakt, ga ik ervan uit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

 1. Ik ben een preventief massage-therapeut. De massages die ik aan u geef zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen. In bepaalde gevallen kan ik besluiten om af te zien van het geven van een massage en u doorverwijzen naar een fysiotherapeut/ /arts/osteopaat/ of andere specialist.
 2. De certificaten die ik heb behaald zijn voor u als klant beschikbaar om te zien.
 3. Ik ben niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.
 4. De klant is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intake gesprek aan mij verstrekt, zodat ik de massage zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.
 5. Vriendelijk wordt verzocht om mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stille stand te zetten vlak voor aanvang van de massage.
 6. De massages die ik geef, hebben niets met erotiek en/of seks te maken. Klanten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen worden per direct uit mijn massagepraktijk verwijderd.
 7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde afspraken worden aan u door berekend.
 8. Eventuele gegevens die u voor of tijdens de massage aan mij geeft, worden door mij vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Vanuit mijn beroeps ethiek als zorggever houd ik mij aan een geheimhoudingsplicht.
 9. U kunt van mij verwachten dat hygiëne belangrijk is, ik verwacht dat van de klant ook.
 10. Bij het maken van een afspraak wordt altijd uw email, adres en telefoonnummer gevraagd voor mijn administratie.
 11. Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.
 12. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaard u dat u mij nooit aansprakelijk zal stellen voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage die ik aan u geef.
 13. U betaald mij in contanten voorafgaand aan de massage, met mijn eigen cadeaubon of Massage Voordeel Kaart. U kunt de betaling ook per bank of 14 dagen factuur aan mij overmaken.

Reacties zijn uitgeschakeld.