Himalaya magnesiumolie

Himalaya magnesium heeft dezelfde zuiverheid en puurheid als Himalaya zout. Puur natuur en daardoor goed voor je gezondheid. Himalaya magnesiumolie dringt door de elementaire eigenschappen diep in de huid tot aan de cellen toe. Himalaya magnesium wordt in de Himalaya (regio Nepal-Tibet) op grote hoogte (4000 meter) en kou gedurende slechts 6 maanden per jaar gewonnen uit natuurlijke magnesiumbronnen.

Himalaya Magnesium olie

Himalaya Magnesium olie, nu te koop bij WellnessPraktijk Ixchel

Himalaya magnesium is zuiver, puur en met de hoogste energetische waarde

Je merkt direct het verschil met Himalaya magnesium, je bent sneller in balans, je krijgt sneller energie en voelt je beter. Himalaya magnesium is zachter, aangenamer en veel zuiverder.

Waarom Himalaya magnesiumolie?

Ben je iemand die graag het allerbeste wilt voor je gezin, je cliënt of voor jezelf? Voor mensen zoals jij importeren wij 100% natuurlijke, ongeraffineerde Himalaya magnesium van de hoogste zuiverheid die op de wereld verkrijgbaar is. Dus geen standaard fabrieksproduct maar een met de hand respectvol gewonnen magnesium welke door de zon en de schoonste lucht op aarde gedroogd is. Dat is waarom wij Himalaya magnesium leveren.

Magnesiumolie is een hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesium zout gemengd met water. Het wordt magnesium olie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Het laat zich uitstekend door de huid opnemen en naar alle cellen getransporteerd. Op deze manier is er een effectieve manier ontstaan om de volledig magnesium tot je te nemen zonder de afbraak van het maagzuur.

Gebruik en dosering Himalaya magnesiumolie.

Aanbrengen bij voorkeur op de huid van de benen, armen, buik en/of rug. Ook aanbrengen direct op de plek van krampen. Licht inmasseren. Mocht de magnesiumolie erg prikken breng dan eerst wat water op de huid aan en daarna de olie. Dit vermindert het prikkende gevoel. Laat de magnesium olie minimaal 10 minuten intrekken. Voelt het niet prettig aan of blijft het plakkerig, dan mag de olie na 10 minuten worden afgespoeld. Anders gewoon laten zitten.

Himalaya magnesiumolie

Himalaya magnesiumolie


De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid geadviseerd door de gezondheidsraad is:
350-400 mg per dag voor volwassenen mannen (gemiddeld 5 mg per kilo lichaamsgewicht)
300-350 mg per dag voor volwassen vrouwen ( gemiddeld 4 mg per kilo lichaamsgewicht)
1 spay = circa 15 mg / 7 sprays = circa 105 mg elemantaire magnesium
Volwassenen: gemiddeld gebruik dagelijks 10-20 sprays = 150-300 mg
Maximaal 30 sprays per dag gebruiken.

Voor wie is magnesiumolie geschikt?

De magnesiumolie is voor iedereen geschikt!
Voor bepaalde groepen is de magnesium behoefte echter groter zoals bij sporters, zwangere vrouwen, rokers, vrouwen in de overgang en mensen die medicijnen gebruiken.

Mensen met een zeer gevoelige huid kunnen het beste de magnesium olie eerst verdunnen met water. 1 deel magnesiumolie en 3 delen water. Dit gedurende een week gebruiken, dan langzaam de verhouding opvoeren totdat de huid eraan gewent is. Let wel op: een lichte prikkeling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Hoe meer prikkel ervaring, hoe groter de behoefte van het lichaam aan magnesium!

Kosten magnesiumolie

Himalaya magnesium olie 100 ml € 12,95
Himalaya magnesium olie 200 ml € 16,95
Himalaya magnesium olie met essentiële olie tegen vermoeide benen 100 ml € 17,25
Himalaya magnesium olie met essentiële olie voor soepele spieren 100 ml € 17,25

Alles weten over Himalaya magnesiumolie? Klik hier 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.