Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen worden al eeuwen geleden uitgevoerd. Oude grottekeningen laten zien hoe mensen met kruiden werden bedekt als gezondheids- en schoonheidsritueel.

Een lichaamspakking is een ontspannende behandeling die er tevens voor zorgt dat voedingsstoffen beter worden aangevoerd en dat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Daarbij werkt het verstevigend en voedend op de huid.

Bij een behandeling met een lichaamspakking wordt je lichaam eerst gescrubt waarna de (verwarmde) pakking op het lichaam wordt aangebracht en het lichaam in folie gewikkeld wordt. Je lichaam wordt vervolgens verwarmd door middel van een deken, waardoor de walgenbodywraperking van de pakking wordt versterkt. Dit bevordert ook de ontslakking. De pakking moet vervolgens 20 minuten intrekken, waarna de overtollige pakking wordt verwijderd. Na de pakking kun je kiezen uit een deel of gehele massage.

Je hebt verschillende soorten lichaamspakkingen:

  • Algen
  • Rozemarijn
  • Chocolade pakking

Een lichaamspakking kent vele voordelen en het resultaat is direct voelbaar! Door deze behandeling krijgt het lichaam weer nieuwe mineralen aan de huid toegevoegd. Hierdoor krijgt je lichaam een echte oppepper. Laat alle afvalstoffen je lichaam verlaten en voel je weer als herboren!

Ook een lichaamspakking uitproberen? reserveer snel!

Reacties zijn uitgeschakeld.