Magnesium massage

Maak nu kennis met magnesium massage!

Dubbele ontspanning voor je huid, geest en spieren!

Magnesium massage

Magnesium massage met magnesiumolie is een ‘natuurlijke tranquillizer’, die zowel preventief als heilzaam kan worden toegepast voor natuurlijke ontspanning, soepele spieren en gewrichten, meer energie, mooie huid en goede nachtrust. Het magnesium wordt door de huid opgenomen en gaat rechtstreeks naar de cellen, waar het moet zijn.

Naast de ontspanning die ontstaat door het masseren, wordt magnesium door de huid snel en effectief opgenomen. Tezamen brengt dit een diepe ontspanning en herstel van o.a. spieren teweeg.

Magnesium wordt snel en effectief opgenomen door de huid zonder noemenswaardig verlies zoals het geval kan zijn bij de inname van pillen en capsules.

Tijdens de Magnesiumolie massage krijgt het lichaam(of lichaamsdeel) een boost aan magnesium binnen. Deze massage wordt onder andere toegepast bij spierblessures, ontstoken pezen (bv achillespees) of pijnlijke gewrichten (knie, enkel, schouder etc.). Deze behandelingen verlichten de pijn en zorgen voor herstel van binnenuit.

De olie kan een wat prikkend of tintelend gevoel geven tijdens de massage. Daarna voel je een diepe warmte. Dit is normaal, zeker als je nog niet gewend bent aan magnesiumolie.

Veel water drinken na de behandeling is, zoals na elke massage maar zeker na een magnesium massage, verstandig.

Je kunt van magnesium niet te veel binnen krijgen. Het overschot wordt door het lichaam afgescheiden.

Gebruik geen magnesiumolie op wondjes (het kan geen kwaad maar het prikt enorm!).

Ervaar het effect van magnesium en reserveer hier!

Reserveer nu een afspraak

Reacties zijn uitgeschakeld.