Mahayana Treatment

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen tussen China en India, waar het vanaf de 17e eeuw tot een aantal jaren geleden toegang verboden was voor buitenlanders. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

De Mahayana monniken reisden een lange en gevaarlijke weg naar de Tiger Nest Tempel alwaar zij mediteerden. De eigenlijke reis startte echter al met de Mahayana Treatment. Een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij het lichaam werd gemasseerd met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout.

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan….

Ervaar een Mahayana Treatment

Ervaar het oude Bhutan met onze Mahayana Treatment. Tijdens deze behandeling wordt u gereinigd en gemasseerd met de traditionele Mani Stones. Deze stenen dragen positieve, inspirerende teksten en van oudsher zouden deze boodschappen invloed hebben op het welzijn van uw lichaam. Na de reiniging en de massage wordt uw huid verzorgd met de verzorgende Mahayana producten zodat u als herboren de Treatment kamer verlaat!

Mahayana Treatment 60 minuten bestaat uit:

– Reiniging van de rug en de achterzijde van de benen met warme Mani Stones.
– Massage van de rug en de achterzijde van de benen op Bhutaanse wijze met verwarmde Mani Stones.
– Weldadige crèmepakking van de achterzijde van de benen en de rug.

Mahayana Treatment 90 minuten bestaat uit:

– Reiniging van de armen, handen en het decolleté,  de rug en de achterzijde van de benen met de warme Mani Stones.
– Massage van armen, handen en het decolleté, de rug en de achterzijde van de benen op Bhutaanse wijze met verwarmde Mani Stones.
– Weldadige crèmepakking van de achterzijde van de benen en de rug.

Ontdek de Treatments Lijn Mahayana

De geuren van Mahayana nemen je mee naar het Himalaya gebergte. De vallei staat maar één keer per jaar in bloei. De paarse bloemetjes die er groeien verspreiden een lenteachtige geur. Treatments heeft dit vertaald naar een geur van lila hyacinten en kruidige ondertonen van sandelhout en musk. Beleef het mystieke Bhutan.

Reserveer nu een afspraak

Reacties zijn uitgeschakeld.