Ontspanningsmassages

Pure ontspanning en verwennerij, dat zijn deze ontspanningsmassages van WellnessPraktijk Ixchel!
Een ontspanningsmassage is genieten op z’n puurst. Het is een zachte en vriendelijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het verzacht (chronische) pijn, maakt spieren soepel, verlicht stress en spanning én zuivert je lichaam. Met zachte druk, verschillende technieken en volle aandacht brengt onze masseur jou en je lichaam in een ontspannen staat. De bewegingen stimuleren je bloedcirculatie en verbeteren het herstel van je spieren en weefsel. Je geest komt helemaal tot rust.
De natuurlijke, warme oliën voelen heerlijk op je huid en maken het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.
Het mooie is, wanneer je je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage gunt, merk je dat je lichaam je veel teruggeeft. Je immuunsysteem versterkt, je wordt soepeler, stress vermindert, je bent fitter en je krijgt meer energie. Zo zijn er meer voordelen en effecten die ontspanningsmassages jou direct en op langere termijn geven.
Wees extra aardig voor je lichaam en ontdek de kracht van ware ontspanning!

Ja, ik wil een ontspanningsmassage boeken!

Er zijn verschillende soorten ontspanningsmassages mogelijk;

de wellness / ontspanningsmassage of de hotstone massage.

De hotstone massage

Helend en diep ontspannend. Onze hotstone massage is een heilzaam cadeau voor je lichaam en geest. Aangenaam warme basaltstenen, natuurlijke warme olie en de zachte handen van onze ervaren masseurs. Samen een weldaad voor je spieren. Je voelt de werking tot diep in je lichaam. Ervaar de kracht van eeuwenoude vulkaanstenen en hedendaagse massagetechnieken.

In combinatie met de warmte en het prettige gewicht van stenen ervaar je een waar genot. De stenen helpen je spieren ontspannen en stimuleren de werking van je organen. Ze hebben een extra diepe werking op het bindweefsel. Het resultaat? Je krijgt nieuwe energie, voelt je fitter en je lichaam komt meer in balans.

Leer meer over de verschillende massages en ontdek jouw favoriet!

Reacties zijn uitgeschakeld.