Treatments

Ga voor de ultieme wellness ervaring en boek een unieke Treatment beleving!

Ontdek de kracht van de natuur, ervaar rituelen & geuren van over de hele wereld tijdens deze bijzondere Treatments. Ze vormen de basis van de behandelingen & verwen jezelf met de ultieme wellness ervaring.

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Wellness Treatment om heerlijk te ontspannen, de spieren los te laten masseren en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Wellness Treatments die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast. Door nieuwe gebruiken, andere inzichten en moderne invloeden raken de oude Wellness Treatments een beetje vergeten.

Bij Treatments hebben we een aantal eeuwenoude Wellness tradities in een nieuw jasje gestoken. We hebben een ruim aanbod, maar welke behandeling uw voorkeur ook heeft, u kiest voor een kleine droomreis die wij graag voor u verzorgen.

WellnessPraktijk Ixchel neemt u graag mee op een weldadige geurenreis waarbij u verwent wordt met een totale lichaamsverzorging met o.a. een scrub, een pakking en een heerlijke massage.

U kunt kiezen uit:

Ceylon Treatment:

 

Mahayana Treatment:

Uyuni Treatment:

Shinshiro Treatment:

Reacties zijn uitgeschakeld.