Uyuni Treatment

Hoog in de bergen, op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicacameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni, een van de grootste zoutvlaktes ter wereld. Op deze zoutvlakte is een klein eiland wat vol staat met cactussen. Tegen deze cactussen zet het zout zich af, wat van oudsher door de bewoners van de drijvende dorpen in de meren gebruikt werd om heerlijke geurende en verwarmde bundeltjes van te maken die wiegjes verwarmen en pijnlijke spieren verlichten.

Deze oeroude Boliviaanse behandeling laat u uw dagelijkse beslommeringen even vergeten. Geniet van de massage met warme Uyuni bundeltjes, een heerlijke lichaamsscrub en een weldadige pakking. Laat u verrassen door deze mooie behandeling en droom mee naar de warme weldaad van Bolivia…..

Ervaar een Uyuni Treatment

Tijdens onze traditionele Uyuni Treatment wordt u behandeld met de Uyuni bundeltjes. Dit zijn bundeltjes gevuld met zout afkomstig uit de Salar de Uyuni. U wordt gemasseerd met bundeltjes, uw huid wordt gescrubd en om het ritueel af te maken wordt uw huid verzorgd met de traditionele Uyuni verzorgingsproducten.

Uyuni Treatment 60 minuten bestaat uit:

– Reiniging van de rug en de achterzijde van de benen
– Massage van de rug en achterzijde van de benen met heerlijk warme Uyuni bundeltjes en warme olie
– Boliviaanse Scrub behandeling van de rug en de achterzijde van de benen met verkoelende scrub modder
– Pakking van de rug
– Huidverzorging van rug en achterzijde van de benen

Uyuni Treatment 90 minuten bestaat uit:

– Reiniging van de rug, armen, nek en schouders en de achterzijde van de benen
– Massage van armen, schouders, nek, rug en de achterzijde van de benen met heerlijke warme Uyuni bundeltjes en warme olie.
– Boliviaanse Scrub behandeling van de rug en de achterzijde van de benen met verkoelende scrub modder
– Pakking van de rug
– Huidverzorging van armen, schouders, nek, rug en achterzijde van de benen

 

Ontdek de Treatments Lijn Uyuni

Deze geur is gebaseerd op de geuren vanuit de zoutvlakte van Bolivia. De zogenoemde Salar de Uyuni is zeer bekend en heeft een eeuwenoude geschiedenis. De Salar de Uyuni heeft een frisse maar ziltachtige geur. Treatments® heeft deze geur vertaald met eucalyptus en witte munt en een vleugje limoen. Er ontstaat een verrassende combinatie door het toevoegen van lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen. Beleef de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

Reserveer nu een afspraak

Reacties zijn uitgeschakeld.