Wellness / ontspanningsmassage

WellnessmassageWat is een wellness / ontspanningsmassage?

Een wellness/ ontspanningsmassage is masseren vanuit je hart. Als masseur luister je  naar het verhaal van het lichaam van de persoon die je masseert. Je handen worden niet gestuurd vanuit je hoofd, maar vanuit je intuïtie. Zo is elke massage uniek.

De Wellness / ontspanningsmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning. Zo is de achtergrondmuziek, de keuze van massageolie en de sfeer in de ruimte heel belangrijk.  Natuurlijk is een prettig contact met de gasten en het drinken van voldoende water na afloop van de massage van essentieel belang.

Intuïtie is het zesde zintuig en staat centraal bij elke Wellness / ontspanningsmassage.

Een wellnessmassage is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest. Een heerlijke intense, volledige ontspanningsmassage om je algemene welzijn te verbeteren.

Spierspanningen worden losgelaten en je komt weer in contact met je lichaam. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt versterkt. Het bevordert de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de ademhaling en spijsvertering. Massage versnelt de afvoer van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren.

Wees welkom bij WellnessPraktijk Ixchel en kom deze massage snel zelf ervaren. Iedere massage zal anders zijn, afhankelijk van de vraag van de gast zal de nadruk soms meer liggen op de ontspanning, de andere keer meer op de verlichting van spierspanning.

Reserveer nu een afspraak

Reacties zijn uitgeschakeld.